VÉDELEM A KÁROS SUGÁRZÁSOK ELLEN

 

VÉDELEM A KÁROS SUGÁRZÁSOK ELLEN

 

Fáradtan ébred ? Beteges ? Lehet hogy fekhelye alatt káros sugárzások dolgoznak melyek energiát rabolnak Öntöl, megzavarják álmát, megbetegithetik. Kimutatták kisérletek, hogy rákos daganatoknál is minden esetben jelen voltak ezek a geopatikusnak nevezett alattomos sugárzások. Gyermekeknél pl: az éjszakai ágybavizelés egyik előidézője - nem gyógyuló sebek, nem szűnő betegségek egészségügyi problémák - mind mind ebből adódik. Ebből az érdekes, rendkivül tanulságos leirásból megismerheti hogy mik is ezek a káros sugarak - miket okozhatnak - és hogyan lehet ellenük védekezni.

Az ember környezetében nemcsak a munkáját segitő elektromos berendezések jelentek meg, de velük együtt az általuk gerjesztett elektromágneses tér is, mely mára oly mértékű külső energetikai hatásnak bizonyult ami már károsan hat a szervezetünk működésére. Nagy intenzitású mágneses tér hatására megváltozik a vér vezetőképessége és a bőr ellenállása. Mindebből egyenesen következik, hogy a szervezet egészének működésére van jelentős hatással. A ház közelében lévő magasfeszültségű távvezeték ugyanolyan veszélyes az emberre, mint a számitógép, a mikrohullámú sütő, a rádiótelefon vagy a fejhallgató. Az elektromágneses tér ereje a távolsággal négyzetesen arányosan csökken, illetve nő, attól függően, hogy közeledünk, vagy távolodunk a forráshoz. Mivel gömbsugárzásról van szó, vagyis a forrástól minden irányban terjedő energiákról, teljesen mindegy, hogy a számitógép előtt vagy mögött vagyunk, viszont lényeges, hogy milyen távol helyezkedünk el az elektromos berendezéstől.

Legveszélyeztetettebbek az irodákban számitógéppel, napi 8 - 10 órán át dolgozók. Helyzetüket súlyosbitja, ha a helyiségben több számitógép is van, esetleg még a szomszédban is ilyen berendezésekkel dolgoznak.

Közismert egészségügyi probléma a szem nyomásérzete, fájdalma, esetleg vibrálása és fáradékonysága, a mellkas feszitő nyomásérzete, esetleges anyagcserezavarok megjelenése.

Kevésbé ismert probléma, de felmérések rámutatnak arra, hogy szoros összefüggés van a számitógép előtt töltött idő és a szexuális aktivitás, és párkapcsolati problémák között.

Kedves Olvasóm, ezek a sugárzások voltak a körülöttünk lévő egészségkárositók - vannak azonban az ezeknél is veszélyesebb úgynevezett geopatikus földsugárzások melyek a föld belsejéből érkeznek és félelmetes de az adutt sávon belül képesek akár felhőkarcoló magasságába is eljutni és ott is ugyanazt a káros erősséget kifejteni, mint lejjebb.

Három féle ilyen káros sugárfajtát ismerünk - egyik a vizér - amiről gondolom már halott Ön is, ez az egyik legelterjedtebb - legalábbis aki hallott róla azt hiszi, mivel hogy a másik kettőről valószinüleg nem értesült.

Ha nem védjük ki /nemsokára leirom hogyan/ akkor a következő betegségeket képes kiváltani - természetesen azt hangsúlyozom mindhárom sugárzásnál, hogy csak abban az esetben betegit meg valakit ha tegyük fel az ágya ilyen sugárzás felett van, vagy az iróasztala - vagyis ha sokat tartózkódik illetve rendszeresen az adott rossz helyen.

Tehát a betegségek: szürkehályog,halláskárosodás, asztma, tüdőbetegség, pajzsmirigy, sziv, nyaki problémák,vese,- máj, - emésztési problémák.

Második ismert káros földből érkező sugarunk a Hartmann - mely a következő betegségeket képes okozni: fejfájás, szem, hallás, idegesség, kopaszodás, nyakmerevedés, gyerekek ágybavizelése, ritmuszavar, ingadozó vérnyomás,krónikus léguti betegségek, torokgyulladás, hasnyálmirigy - cukorbetegség, vese, máj, mellékvese, allergia.

És a harmadik alattomos sugarunk a Curry - mely a következő betegségeket okozza: epilepszia, agydaganat, idegi betegségek, hallás, - látás zavarok, infarktus, tüdőgyulladás, lumbágó, hasnyálmirigy, prosztata betegségek, mozgásszervi betegségek.

Igy olvasva szinte ijesztő, hogy miket képes produkálni.

A nyugat - európai országokban már régen érvényes az az előirás, miszerint a lakásépitkezéseket mindaddig nem szabad elkezdeni, amig radiesztéta/a sugárzásokat felismerni és bemérni tudó ember/ - meg nem vizsgálta a telket. Ami Kelet - Európát illeti, én már azzal is elégedett lennék, ha legalább a transzformátorállomások és a nagyfeszültségű távvezetékek tervezése, épitése előtt konzultálnának a radiesztétákkal. A káros sugárzások veszélye valószinűleg a minimálisra csökkenne, s szerintem sokféle betegséget előzhetnénk meg ily módon. A káros sugárzások hatására mint már emlitettem az emberi szervezet ellenállóképessége jelentösen csökken.

Hajdanán az emberek nagyon okosan, de meglehet, hogy ösztönösen védekeztek a káros sogárzások ellen, például szalmán aludtak és a házukat is szalmával fedték be. A szalma ugyanis bármennyire hihetetlen de kitünően semlegesiti az ártalmas sugarakat. Aztán a ruhát és a cipőt is természetes anyagból készitették, s ez is védett a káros sugárzások ellen. Nem léteztek dédapáink idejében technikai sugárzások sem, arról már nem is beszélve, hogy tartósitószereket se használtak, s a mezőgaazdaságban sem alkalmaztak vegyszereket. Nem csoda tehát ha az emberek egészségesebbek teherbiróbbak, erősebbek voltak.

Sokan megkérdezték már tőlem, hogyan lehet védekezni a káros sugárzások ellen. Szerencsére ma már van mérőműszer ami érzékeli és jelzi ha az adott helyen sugárzás van - és ugye ilyenkor elvisszük az adott területről máshová az ágyunkat vagy az iróasztalunkat, sajnos kisebb helyiségben ez nem mindig megoldható. De ha el is tudun hurcolkodni az sem igazán megnyugtató mind azt sokan gondolnák - ugyanis az utóbbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy ezek a bizonyos geopatikus sugarak idővel elmozdulnak, irányt változtathatnak, újabbak jöhetnek oda ahol eddig még nem voltak stb.

Vagyis a legtöbb ember meg va nyugodva mondván: hogy ő bemérette a lakását az ingás emberrel - radiesztétával, és ő oda helyezte az ágy ahova mondták neki.

Tehát az előbb elmondottak alapján ez az ember nem igazán lehet hosszú távon nyugodt. Például alaposan meg lehet az okunk a gyanakvásra hogyha, minden ok nélkül nyugtalanul alszunk, és fáradtan elgyötörten ébredünk és főleg akkor ha ez gyakorivá válik.

Ne feledjük azt sem, hogy nem csak a föld alatti vizfolyásoktól és kozmikus sugárzástól kell óvakodnunk, hanem a mesterséges káros sugárzásoktól is. Például a televizió, a fekete - fehér meg a színes egyaránt káros sugárzást bocsájt ki magából, és nemcsak működés közben !

Nagyon fontos tehát, hogy a készülék földelt konnektorba csatlakozzék ez valamelyest csökkenti a sugárzás mértékét - továbbá, hogy a műsort legalább 3 - 4 méterről nézzük, és amikor kikapcsoljuk akkor teljesen áramtalanitsuk vagyis a konnektorból is húzzuk ki a dugóját. De az a legbiztosabb ha megtehetjük, hogy a hálószobából kiiktatjuk a müszaki cikkekket.

És befejezésül foglalkozzunk a hatékony védekezéssel. Vannak úgynevezett energia képek - melyek fantasztikus nyugalmat, erőt, energiát árasztanak magukból és sugározzák ki azt a környezetükre vagyis ezek a képek elnyelik a káros rezgéseket, és feltöltik szervezetünket, melytő nyugodtabbak, egészségesebbek leszünk.

Természetesen ott kell a képet elhelyezni ahol sokat tartózkodik pl: ágya felett, irodájában, számitógép közelében, műszaki berendezés mellett stb.

Bővebben a képről: A képekkel, rajzokkal, jelekkel való energiafeltöltés nem új találmány, már az idők kezdetén alkalmazták. Még nem tudták pontosan hogy azok ugynevezett frekvenciagenerátorként állitották elő az emlősök, főképpen az emberek részére a létfontosságú - 7,83 Hz-es rezgésgésszámú kozmikus rezgéseket, hogy kisugározzák a közvetlen környezetükbe. Anatómiailag nézve a sejteken belüli zavartalan sejtosztódás alapfeltétele, hogy az emberi agy mindig el legyen látva ezzel a - 7,83 -as rezgésszámmal. Vagyis egészségügyi szempontokból nézve az emberek zömének nincs ez meg, mert környezetünk tele van olyan berendezésekkel amelyek által állandó elektromágneses besugárzásoknak vagyunk kitéve. Emiatt aztán csökken ez a bizonyos - 7,83-as Herz érték, és ez alatt agyunk képtelen normálisan irányitani az alapvető élettani folyamatokat. Vagyis előbb - utóbb betegségek, gyulladásos folyamatok jönnek létre. Csökken az immunrendszer felismerő képessége, egyre kevésbé, vagy egyáltalán nem tudja előállitani a - 7,83 Hz -es rezgésszámot, nem tudja korrigálni a hibás működést. Ilyenkor sérülhetnek meg a sejtjeink is, vagyis szabadgyökök keletkeznek, azok pedig újabb sérült sejteket termelnek, s igy kialakul a rákos tumor. Vannak viszont olyan egyének is akik betegség és a rossz funkcionális szervezetműködés miatt úgynevezett negativ sugárzók. Bármennyire is hihetetlen, de negativ sugárzásuk kioltják, vagy erősen legyengitik a másik ember pozitiv sugárzását és igyekeznek annak bioenergetikai mezejébe férkőzve aurájátáttörve energiáit elszivni. Erre mondják pl: x-szel nem lehet tárgyalni, mert fáraszt vagy fejfájásom, rossz közérzetem lesz, vagy legyengit stb. Biztosan már Ön is érzett ilyet amikor nem talált magyarázatot ilyen vagy ehhez hasonló szituációkban fellépő egészségromlásra.

Az ilyen kellemetlenségek elkerülése érdekében használnunk kell ezeket az energiaképeket mellyel védelmet kapunk. Segitségével tudjuk szervezetünk megbomlott bioenergetikai állapotát normalizálni, vagyis a - 7,83 Hz-es frekvenciát elérni, korrigálni, megtartani.

Az energiakép képes: állandó görcsös fejfájást, alvászavarokat és a lentebb felsorolt betegségeket kivédeni illetve súlyosságtól függően korrigálni.

De remekül használható, koncentráló képesség növeléséhez, pl: vizsgák előtti felkészülésnél mindig beválik.

Használja Ön is saját maga és környezete egészsége érdekében.

Hat féle színes A4-es méretű energiaképünk van. Ezek egyikét az ágya mellé vagy alá helyezve, vagy a számitógéphez, televizióhoz stb - elkerülheti a káros geopatikus sugárzások okzta kellemetlenségeket, betegségeket.

Egy nagyon érdekes esetet leirnék befejezésül:

Egy 6 éves kislány rendszeresen bepisilt éjszaka, később pedig már nappal is, egyre gyakrabban.

Természetesen vitték a szülők mindenhová, orvostól - orvosig, akik különféle tablettákkal próbáltak segiteni, de eredménytelenül.

Ekkortájt a kislány édesanyja megismerkedett velem, én pedig elmagyaráztam neki a káros sugárzások mibenlétét, müködését - aki tágra nyilt szemekkel végighallgatta amit mondtam.

Mindezek után az édesanya igény tartott egy ilyen képre, és felhivott hogy úgy ahogy megbeszéltük kitette a képet a kislánya ágya mellé a falra.

Egy hét múlva felhivott, és kitörő örömmel újságolta, hogy sokat javult a kislány problémája.

Három hét elteltével a kislány már egyáltalán nem pisilt be.

Sajnos azt azért el kell mondanom, hogy nem mindig ilyen egyszerű a segitség, mivel hogy vannak olyan állapotok a mikor a káros sugárzások már olyan régóta jelen vannak, hogy már sajnos szervi - funkcionális zavarokat illetve elváltozásokat okoznak.

Ilyenkor azonnal ki kell tenni a képet, hogy ne kapjon több sugarat, de mindemellett regeneráló, gyógyitó kezelések is szükségesek.

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy ilyen képre akkor válassza ki az Önnek legszimpatikusabbat és rendelje meg e-mail cimünkön.képek megtekintése1 klikk ide!kép2


A KÉPEK MEGRENDELHETŐK A/4 MÉRETBEN. CD-n ILLETVE LAMINÁLT FORMÁBAN.

Addig is jó egészséget kivánunk, üdvözlettel: ADRIA SZALONVissza a főoldalra